Szabadság miatt csak e-mailes ügyfélszolgálat érhető el: info@alphavital.hu

Ibili Bambusz pároló 20cm 727500
Ibili Bambusz pároló 20cm 727500
12 890 Ft

Ibili Bambusz pároló 20cm 727500

Ibili Bambusz pároló 20cm 727500
Ibili Bambusz pároló 20cm 727500
Ez a rendkívül praktikus és dekoratív bambusz pároló kiváló megoldás a gyors, egészséges és ízletes ételek elkészítéséhez. A legtöbb étel 10-15 perc alatt elkészül. A párolás új dimenzióját kínálja, nincs többé vízben agyon főzőtt, színtelen és ízetlen párolt étel. Helyette friss, színes és ízletes ételek kerülhetnek az Ön asztalára.
Raktáron
12 890 Ft
Egységár: 12 890 Ft/db
Részletek
A szett tartalmaz két pároló edényt és a hozzá tartozó bambusz fedőt, átmérőjük 20cm. Így Ön akár két különböző fogást is készíthet az emeletes bambuszpároló használatával, egyszerre spórolhat időt és energiát.

· Használata egyszerű, de néhány szabály betartására szükség van, hogy hosszú ideig hasznos konyhai eszközünk legyen:

· *Öntsön vizet egy nagyobb edénybe(pl. wok), ültesse rá a párolót úgy, hogy az ne érjen bele a vízbe

· *bélelje ki sütőpapírral, hogy megakadályozza a letapadást és egyúttal védje a párolót

· *párolhatunk benne zöldséget, csirkét, halat, gombócot, tésztát

· *bátran rakodjunk mindkét emeletre, mert a gőz mindent átjár

· *elmosáshoz forró vizet javaslunk, aztán eltörlést, vegyianyagok használata ellenjavallt

Az alphavital.hu oldalán található információk és cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend kiváltására. A termékek használatával az eredmény nem garantált, hatása egyénenként eltérő lehet.
Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Csomagajánlatok