Szabadság miatt csak e-mailes ügyfélszolgálat érhető el: info@alphavital.hu

Ibili Kuglóf forma 820622

22cm átmérőjű, 10cm magas tapadásmentes kuglóf forma.

Raktáron
4 490 Ft
Egységár: 4 490 Ft/db
Nem vásárolható!
Részletek

A spanyol Ibili 1942 óta gyárt konyhai eszközöket mind a nagyfelhasználói és otthoni használatra. A vállalat célkitűzése a fogyasztók minél magasabb szintű kiszolgálása, melynek alapja a folyamatos innováció és a piaci igények változásához való alkalmazkodás. Az Ibili feladatának tartja, hogy összekapcsolja a funkcionalitást a stílussal és a minőséggel



Az alphavital.hu oldalán található információk és cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend kiváltására. A termékek használatával az eredmény nem garantált, hatása egyénenként eltérő lehet.
Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Csomagajánlatok