Szabadság miatt csak e-mailes ügyfélszolgálat érhető el: info@alphavital.hu

Ibili Panettone sütőforma kicsi 12cm 826712
Ibili Panettone sütőforma kicsi 12cm 826712
5 490 Ft

Ibili Panettone sütőforma kicsi 12cm 826712

Ibili Panettone sütőforma kicsi 12cm 826712
Raktáron
5 490 Ft
Egységár: 5 490 Ft/db
Részletek
A panettone tulajdonképen egy karácsonyi édesség, de miért ne süthetnénk bármikor, hiszen kuglófot sem csak karácsonykor eszünk. Ehhez nyújt segítséget ez a 12 cm átmérőjű, 13 cm magas tapadásmentes forma. Hogy mi kerüljön bele, kandírozott gyümölcs vagy mazsola, önökre bízzuk.

Az alphavital.hu oldalán található információk és cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend kiváltására. A termékek használatával az eredmény nem garantált, hatása egyénenként eltérő lehet.
Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Csomagajánlatok