Szabadság miatt csak e-mailes ügyfélszolgálat érhető el: info@alphavital.hu

Ibili Rudacska sütőforma 12 db-os 870039

12db 7,9 x 2,9cm mélyedéses szilikon forma, amely egyaránt használható sütésre, fagyasztásra, dermesztésre. Sós rúd, házi csoki vagy jég rudak egyaránt készíthetők benne.
Nincs raktáron
8 890 Ft
Egységár: 741 Ft/db
Nem vásárolható!
Részletek
A szilikon természetes tapadásgátló tulajdonságának köszönhetően nincs szükség zsiradék használatára,ennek ellenére a gyártó tehet javaslatot az olajozásra
-az előkészített étel lefagyasztható és a megfelelő pillanatban megsütjető
- a forma rugalmassága biztosítja formatartóságát és azt, hogy nem törik el
- sütőbe, mikróba, fagyasztóba egyaránt tehető, hőállósága -60 foktól +230 fokig terjed
- az étel egy mozdulattal kifordítható belőle
- ellenállóak különféle savakkal szemben, nem kell tartani káros anyag kioldódástól
- ízeket, illatokat nem szívja magába
- könnyen tisztítható
- allergiások is használhatják, cink és nikkel-mentesek

Az alphavital.hu oldalán található információk és cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend kiváltására. A termékek használatával az eredmény nem garantált, hatása egyénenként eltérő lehet.
Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére.

Csomagajánlatok